Wie ben ik?

Ik ben Mark Deenik, een rustige, creatieve trainer die na 12 jaar te hebben gewerkt binnen de overheid vorig jaar is gestart met mijn eigen trainingsbureau Deenik Training & Coaching. De laatste jaren heb ik vooral binnen de overheid  en bedrijfsleven getraind om medewerkers effectiever te laten werken met een lege inbox en met meer rust in hun hoofd.

Mijn passie en drive haal ik uit mensen te helpen om effectiever en efficiënter te werken zodat zij minder stress ervaren en productiever zijn. Daarnaast vind je mij vaak  in de keuken om mijn andere passie koken uit te oefenen. Ik heb 9 jaar lang het meest stressvolle beroep van Nederland uitgeoefend: kok. Nu kook ik nog graag als hobby voor vrienden en familie en voor mijn vrouw en kleine dochter.

Ook zie je mij wel eens met een gitaar om mijn nek op het podium rondspringen. Met de Bredase skaband SKIPPABEAT spelen we vaak op leuke festivals en in toffe zalen door heel Nederland. Check onze youtube maar eens als je niet weet wat ska muziek is 🙂

Vanaf 2020 werk ik veel samen met Sabina Meiling. Ook zij stelt zich even kort aan je voor:

Ik ben Sabina Meiling, een ervaren spring-in-‘t-veld. Ik word gelukkig van het bevorderen, stimuleren en faciliteren van werkplezier bij mensen. Al zo’n twintig jaar ben ik werkzaam  als zelfstandig trainer en coach zowel in het bedrijfsleven als non-profit organisaties. Tevens werk als ik als hogeschool docent. De diversiteit in mijn werkzaamheden komt tot uitdrukking in mijn manier van trainen en coachen waarin de persoonlijke ontwikkeling van iedere deelnemer centraal staat. Mark en ik zijn samen volop bezig met het uitwerken van nieuwe concepten en trainingen.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met mijn promotieonderzoek naar de jongste werkende generaties. Tevens houd ik van theater en  ben ik een echte boekenwurm. Je vindt mij vaak terug in de sportschool of op het toneel. Met mijn lieve man en tienerdochter reis ik in de vakanties graag de hele wereld over.

We hebben de volgende registraties: