Durf, leer & presenteer (Cursus Presenteren)

DLP spel ©

Boeiend presenteren en communiceren kun je leren. Zeker wanneer dat hand in hand gaat met amuseren. Jezelf authentiek neerzetten om vervolgens jouw ideeën over te brengen of te verkopen is belangrijk zowel zakelijk als privé. De auteurs Pauline van Aken en Sabina Meiling hebben daarom het DLP spel op de markt gebracht. DLP staat voor: ‘Durf, leer & presenteer’. Dit spel is de speelse weerslag van het gelijknamige boek.

Wat je kunt verwachten tijdens deze cursus presenteren?

Je krijgt een optimaal bewustzijn in je eigen wijze van presenteren en in hóe je, jezelf neerzet.
Inzicht in je sterktes, kwaliteiten en in je aandachtspunten.
Je leert om te gaan met spanning en krijgt tips om deze te doorbreken, waardoor je met meer zelfvertrouwen en plezier presenteert.

Inhoud van de cursus presenteren

  • Verbale presentatievaardigheden: woordkeuze, spraak en stemgebruik, denk ook aan tempo, duidelijke taal, articulatie, stemvolume -en kwaliteit.
  • Non-verbale presentatievaardigheden: adem en lichaamstaal, denk aan houding, gebaren, mimiek en het oogcontact met je publiek.
  • Totale presentatie met betrekking tot het ontspannen, boeiend, duidelijk en geloofwaardig overkomen. Hierbij is de synergie van groot belang en de mate van zelfvertrouwen en lef. Komt wát je bedoelt overeen met hetgeen je laat zien en horen.

Resultaat

  • Met een groter gevoel van zelfvertrouwen voor groepen spreken.
  • Optimaal gebruik maken van je stem, ademhaling en lichaamshouding.
  • Het sterk neerzetten van je personal brand.
  • Kernachtig jouw boodschap overbrengen.

Investering

Per persoon € 375,- (ex btw) tevens ontvang je het boek Durf, leer & presenteer.
Koffie, thee, fris, een lekkere ochtend snack, gezonde lunch en een drankje na afloop zijn eveneens bij de training inbegrepen.

Tijd:

De training duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur, de inloop is vanaf 9.30 uur.  Na afloop is er de gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Trainer:

Sabina Meiling

Parkeren kan op het eigen terrein en is gratis.

[cf7form cf7key="inschrijven"]